rugby armin spons(n)orfiets

strong alone unstoppable together

Contact me

Sponsoraanvraag

Beste mensen,

Verbind uw naam aan mijn rugby. Rugby = passie, discipline, respect, solidariteit, en integriteit (open- en eerlijkheid). Sponsort u mij voor de aanschaf van een elektrische fiets? Mijn toekomstige professionele rugbycarrière staat nog in zijn kinderschoenen; stap nu in als sponsor en profiteer gedurende mijn hele loopbaan!

Als topsporttalent fiets ik veel: ik fiets naar school (Johan Cruyff College), naar het Nationaal Trainings Centrum (NTC), stage (Oostergym) en rugbyclub ARC (Amstelveen). Een elektrische fiets is nodig om energie over te houden voor rugby en tijd te sparen t.o.v. het OV.

Past uw bedrijf goed bij het stoere rugby? Rugby is voor iedereen; er zijn allemaal verschillende mensen nodig die in teams samenwerken. Solidariteit is hierbij belangrijk: Rugby herbergt een gemeenschappelijke geest die leidt tot levenslange vriendschappen, kameraadschap, teamwork en loyaliteit, en overstijgt culturele, geografische, politieke en religieuze verschillen. Gaan wij samen de toekomst tegemoet?

Strong alone, unstoppable together,

Armin de Leeuw

Omdat dit mijn eerste sponsoractie is, krijgen de sponsoren die zich verbinden met mijn rugby een levenslange exposure op mijn website arminrugby.nl Mijn toekomstige professionele rugby (en fysiotherapie) carrière staat nu nog in zijn kinderschoenen. Wees er als sponsor aan het begin bij en profiteer door uw initiële steun mijn hele carrière lang!

Mogelijk gemaakt door … Hierbij geldt: des te groter het sponsorbedrag voor de elektrische fiets is, des te groter wordt uw naam weergegeven op mijn website (want des te minder namen, des te meer een naam opvalt). Lifetime exposure is voor de eerste 5 sponsoren (vanaf 250 euro per sponsor) en voor de grootste 5 (vanaf 500 euro per sponsor).

Voorwaarde voor sponsoring is dat uw bedrijf de rugbywaarden naleeft: passie, discipline, respect, integriteit en solidariteit.

Kost: nu (bij voorinschrijving) 2.600 + 250 (3 jaar peace of mind) = 2.850 euro

Kost later: 3.400 + 250 (3 jaar peace of mind) = 3.650 euro

Op en neer naar het Nationaal Talenten Centrum (NTC) maan- en woensdagen: 30 km x 2 = 60 km.

Op en neer naar de Amstelveense Rugby Club (ARC): dins- en donderdagen training 25 x 2 = 50 km. + ‘s weekends een wedstrijd + 25 km = 75 km

Op en neer naar het Johan Cruyff College (JCC) maan-, dins-, woens- en donderdagen 10 x 4 = 40 km.

Extra: naar stage, winkel, flix-bushalte (11 x 2 = 22 km voor 1 dag in het weekend naar Grunn): 50 km.

Totaal per week 200 km.

I.o.m. NTC hoofd Strength & Conditioning Emmanuel Peyrezabes heb ik onder ogen moeten zien dat er geen tijd meer vrij is voor een bijbaantje. Naast dat ik een professionele rugbyer wil worden en t.z.t. mijn hbo fysiotherapie opleiding wil afronden (beide mogelijk in het buitenland), is het mijn doel uit te komen voor de Nederlandse (jeugd) selecties. Het mooie van rugby is het maatschappelijke belang ervan: het leven van de rugbywaarden ook buiten het veld: passie, respect, solidariteit, integriteit en discipline. Vandaar sta ik er ook helemaal achter sponsoring aan u te vragen zodat u zich met het prachtige rugby kunt verbinden. Armins rugby, mogelijk gemaakt door …